Flightdeck Solutions Forum Index Flightdeck Solutions
The place to meet and talk with fellow builders
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

FDS-SYS I/O board interfacing

 
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS - Interface Products
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jockel



Joined: 04 Dec 2014
Posts: 9

PostPosted: Thu Dec 04, 2014 4:34 pm    Post subject: FDS-SYS I/O board interfacing Reply with quote

Hello,
thank you for affiliating me to the forum.

My first question: is it possible to interface also 7-segment displays and rotary encoders to the FDS-SYSx interface cards?

Thank you for your suggestions.

Jockel
Back to top
View user's profile Send private message
Jetcos



Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1036
Location: Newmarket,Ontario

PostPosted: Thu Dec 04, 2014 7:07 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry, only switches and LED's.
The SYS Boards were created to offer High Volume Input/Output capability.
256 LED Outputs and 128 Switch Inputs on one Card is an impressive feat.
Certainly beats the alternative where you need a half dozen cards to interface an overhead.
For FDS, All Rotary/7 Segment based devices are pre-configured. It is the ony way to guarantee functionality.
If we were to try and get rotaries and 7 segment units covered in "raw" fashion Steve and I would be full time on tech support for every single customer... Not ideal...
If you are need the ELEC/CAB items for a 737 Overhead running we offer a PnP solution for that... Radios, MCPS etc .. all pre-done..
Peter
_________________
Steve Cos
Tech Support
Flightdeck Solutions (FDS)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Jockel



Joined: 04 Dec 2014
Posts: 9

PostPosted: Mon Dec 08, 2014 2:21 pm    Post subject: Reply with quote

Okay thank you very much.
I have boght a old flightdecksolution a320 fcu (guess from 2006) two years ago and used it all time for flying with fsx. It worked good. But since i wanted to have more reality in flying fsx, i bought your sys4x board in spring. The board works fine now with the jehell a320 software and my switches and leds.
But the old fcu doesnt work anymore. Is it too old or how can it got to be useable it with jehell?
Thank you.
Jockel
Back to top
View user's profile Send private message
Jetcos



Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1036
Location: Newmarket,Ontario

PostPosted: Mon Dec 08, 2014 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

We had a G2 version using a Comm port and a G3 using the FDS-Glare software.

I think Jehell was working with the Glare software. Will check for you.
_________________
Steve Cos
Tech Support
Flightdeck Solutions (FDS)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Jetcos



Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1036
Location: Newmarket,Ontario

PostPosted: Mon Dec 08, 2014 9:13 pm    Post subject: Reply with quote

With some help (Thanks Dave E) this is from an earlier post.


http://www.flightdecksolutions.com/forum/viewtopic.php?t=4202&highlight=jehell
_________________
Steve Cos
Tech Support
Flightdeck Solutions (FDS)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS - Interface Products All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group