Flightdeck Solutions Forum Index Flightdeck Solutions
The place to meet and talk with fellow builders
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Annunciator Initial Value

 
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS - Interface Products
View previous topic :: View next topic  
Author Message
VH465



Joined: 13 Sep 2014
Posts: 4
Location: YMML, AUS

PostPosted: Tue Feb 10, 2015 9:11 pm    Post subject: Annunciator Initial Value Reply with quote

I have this annoying problem with the annunciators/LED's on my overhead.

I load my Flight for the PMDG737NGX and wait for the 20sec initialization. Once that finishes a stack of LEDs light up. I have tracked this down to the ones that should only be on when the Battery switch is on, which it isn't. When I switch the battery off at the end of the flight these remain on.

I have even tried using the COLDandDARK profile in the CDU but the same thing happens.

I have narrowed it down to the following -
These LED's extinguish correctly as I startup so it is not a InterfaceIT issue.
FSUIPC is just telling the led's what state they should be in.
Interface IT is connected correctly and sets all the switches as I physically have them set on my OH.

I have even taken the CDU C&D profile and edited it to set every annunciator to 0 and double checked the Battery SW is set to OFF which is verified by the fact that all switches are in the OFF state on initial load.

I don't know where the NGX gets it's values from other than this and can only assume another file is setting these which I cannot find, the NGX startup file doesn't seem to do this from what I can see.

InterfaceIT shows the offsets as on, once they light up so that again is correct, just that they shouldn't be on yet. The LEDs have just the 1 action - 1 for ON, 0 for OFF setting.

If I don't load a flight the OH stays C&D forever. If I test the leds they come on and go off as expected.

Any help appreciated.
_________________
Kind Regards

Peter Harding
Nothing is permanent
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS - Interface Products All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group