Flightdeck Solutions Forum Index Flightdeck Solutions
The place to meet and talk with fellow builders
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Overhead panel JetMax Switch problem (Resolved)

 
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jean Louis



Joined: 12 Jan 2015
Posts: 74
Location: France

PostPosted: Tue Jun 16, 2015 5:31 am    Post subject: Overhead panel JetMax Switch problem (Resolved) Reply with quote

Hi
Switch emer exit lights no functionnal on my overhead panel,is there interfaced?
Jean louis
Ps:I use sim-avionics
Back to top
View user's profile Send private message
omera60



Joined: 18 Nov 2014
Posts: 132
Location: Istanbul/Turkey

PostPosted: Tue Jun 16, 2015 6:17 am    Post subject: Reply with quote

Hi Jean,

To clarify, the switch doesn't work at all or it doesn't work in the middle position?

Best,
Omer
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Jean Louis



Joined: 12 Jan 2015
Posts: 74
Location: France

PostPosted: Tue Jun 16, 2015 8:25 am    Post subject: Reply with quote

Hi Omer
switch doesn't work at all
Thanks in advance
JL
Back to top
View user's profile Send private message
Jetcos



Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1036
Location: Newmarket,Ontario

PostPosted: Tue Jun 16, 2015 7:21 pm    Post subject: Reply with quote

Do you see the switch action in the SYSBoard Controller? Shows in the Inputs.
_________________
Steve Cos
Tech Support
Flightdeck Solutions (FDS)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Jean Louis



Joined: 12 Jan 2015
Posts: 74
Location: France

PostPosted: Wed Jun 17, 2015 12:16 am    Post subject: Reply with quote

Steve non action in the SYSBoard Controller
Back to top
View user's profile Send private message
Jetcos



Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1036
Location: Newmarket,Ontario

PostPosted: Wed Jun 17, 2015 7:03 am    Post subject: Reply with quote

Check the switch on the back of the OH. Is the plug connected to the PC Board? Some diagnosis will be involved. Could be a simple loose wire?

All tested before they leave FDS.
_________________
Steve Cos
Tech Support
Flightdeck Solutions (FDS)


Last edited by Jetcos on Wed Jun 17, 2015 9:01 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Jean Louis



Joined: 12 Jan 2015
Posts: 74
Location: France

PostPosted: Wed Jun 17, 2015 8:22 am    Post subject: Reply with quote

Resolved!
The switch was not connected....
Steve you are the best😄
Thank you very much
Jean louis
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS Support All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group