Flight Deck Solutions Forum Index Flight Deck Solutions
The place to meet and talk with fellow builders
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Jetmax Throttle Set-Up

 
Post new topic   Reply to topic    Flight Deck Solutions Forum Index -> Open Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Tankleader



Joined: 23 Dec 2016
Posts: 4

PostPosted: Sun Apr 16, 2017 4:18 pm    Post subject: Jetmax Throttle Set-Up Reply with quote

Hello All,

I'm still in the process of setting my cockpit up and would like to know how others are connecting their throttles. Are you connecting them directly to the FS computer or are you connecting them via Sim-Avionics and FSUIPC?

Thanks
Andreas Elesky
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
MichaelYSSY



Joined: 06 Jan 2015
Posts: 388
Location: Sydney - Australia

PostPosted: Sun Apr 16, 2017 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

Andreas

My JetMax TQ was connected directly to FS Computer and all assignments done via FSUIPC.

Below is a link that will help with assignments.

http://www.flightdecksolutions.com/forum/viewtopic.php?t=5496



Cheers
Michael
_________________
JetMax 737, SA 737 v1.4
P3D 3.4 FSUIPC 4.95
Back to top
View user's profile Send private message
Jetcos



Joined: 30 Sep 2005
Posts: 968
Location: Newmarket,Ontario

PostPosted: Sun Apr 16, 2017 5:18 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Andreas,


If you are using Sim-Avionics you would be connecting it to the FSX/P3D computer.

Calibrate all Game Controllers (Yoke,Rudders and TQ) in Windows and click "Apply"
Remove ALL Joystick and Button assignments in FSX/P3D
Close FSX/P3D (This saves to the ini file)
Restart and use FSUIPC ("Send Direct to FSUIPC")
Assign and calibrate in FSUIPC

There is a list called "OFFSET ASSIGNMENTS INFO" a Tab in the Sim-Avionics Server that you can follow for all the switches. Provides the Offsets and other parameters.

Refer to the FSUIPC manual as well.
_________________
Steve Cos
Tech Support
Flightdeck Solutions (FDS)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Tankleader



Joined: 23 Dec 2016
Posts: 4

PostPosted: Tue Apr 18, 2017 11:46 am    Post subject: Reply with quote

MichaelYSSY wrote:
Andreas

My JetMax TQ was connected directly to FS Computer and all assignments done via FSUIPC.

Below is a link that will help with assignments.

http://www.flightdecksolutions.com/forum/viewtopic.php?t=5496



Cheers
Michael


Thanks for the advice.

Andreas Elesky
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Flight Deck Solutions Forum Index -> Open Discussion All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group