Flightdeck Solutions Forum Index Flightdeck Solutions
The place to meet and talk with fellow builders
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

FMC with upcoming T7 from PMDG
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jammur



Joined: 03 Mar 2015
Posts: 89

PostPosted: Wed May 27, 2015 6:13 pm    Post subject: Reply with quote

Hello all

I've recently updated to P3D V2.5 with the PMDG 777 and I've installed evevrything, entered the enabledatabroadcast etc, the CDU works well in the test module but when I choose the 777 module theres nothing with the 777 running, Worked perfectly fine in FSX.

Rgds Jamie
Back to top
View user's profile Send private message
Jetcos



Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1036
Location: Newmarket,Ontario

PostPosted: Wed May 27, 2015 8:22 pm    Post subject: Reply with quote

Looking into it now, seems to be a P3D 2.5 issue and Sim-Connect. Have a few out there with this issue.

Make sure you have done this:

It seems P3D does not install the Sim-Connect files on the initial setup.

You have to run it manually from

C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v2\redist\Interface\FSX-SP2-XPACK\retail\lib and click on the Installer called Sim-Connect in that folder.


Stay tuned.
_________________
Steve Cos
Tech Support
Flightdeck Solutions (FDS)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
MarkHastings



Joined: 18 Jan 2006
Posts: 666
Location: UK

PostPosted: Thu May 28, 2015 5:11 am    Post subject: Reply with quote

Also install :

\Prepar3D v2\redist\Interface\FSX-RTM\retail\lib
\Prepar3D v2\redist\Interface\FSX-SP1\retail\lib

I've seen on a few P3D 2.5 installations that these were required for simconnect compatibility.
_________________
Mark Hastings
Software Developer
Sim-Avionics
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Jammur



Joined: 03 Mar 2015
Posts: 89

PostPosted: Thu May 28, 2015 10:31 am    Post subject: Reply with quote

Hi

Thanks for the quick replies the SP1 and RTM were already activated according to the installer... The SP2 however installed, But im getting the same problem I run the CDU software select PMDG 777 and then the Captain CDU I've also tried the F/O could this be just a Prepar Problem and may need to live with it for now ? One thing I noticed however was the the CDU software is running and Icon next to computer clock but the PMDG module is not I was sure on FSX the green PMDG module also was running, but the module the CDU software is running is this:

Module: C:\FDS PMDG Interface\FDS-CDU 777\PMDGCDU.dll

Jamie
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS Support All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group