Search found 31 matches

by DAReed
Sun Jan 05, 2020 7:01 pm
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: RAAS Update Question (Resolved)
Replies: 10
Views: 4875

Andy, You're a hero!

Not sure where I missed this procedure that I trust was buried in the documentation, but the process listed below also worked like a champ for me!

Thanks, my OCD can now go back to sleep.
by DAReed
Sun Jan 05, 2020 12:59 am
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: RAAS Update Question (Resolved)
Replies: 10
Views: 4875

I’ve been chasing this the last couple of days. First noticed this after the FSDT release of KORD. Even after running MakeRwys I am still getting old runway references. Where is RAAS being generated if you have not included a RAAS add-on program?
by DAReed
Tue Oct 29, 2019 1:54 pm
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: No autoland 1.961 (Resolved)
Replies: 18
Views: 4551

And add one more to the list of armed/extended.
by DAReed
Mon Oct 28, 2019 9:58 am
Forum: FDS Support
Topic: GRUB SCREWS
Replies: 4
Views: 3733

I have also always had the same problem. Periodically tighten the set screw, but mostly have ignored the loose tiller and carefully work around it. Maybe a drop of Loctite (Blue not Red!!!!) on the set screw might help.
by DAReed
Mon Oct 21, 2019 10:00 am
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Jetmax Radios - (Resolved)
Replies: 5
Views: 1557

Jetmax Radios (Resolved)

That was it and has solved the problem.

Missed the "FSUIPC 5.14 or newer Required fine print" in release notes and then had to search just a bit to find FSUIPC 5.152. I'm obviously losing my touch! Thanks Steve and Mark as per usual you guys are lifesavers!
by DAReed
Sun Oct 20, 2019 1:34 pm
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Jetmax Radios - (Resolved)
Replies: 5
Views: 1557

Jetmax Radios - (Resolved)

Since 1.96, is anyone having an issue with Jetmax radio Com1 or Com2 not transferring from Standby to Active? I can set frequencies and get it to transfer from the server, but on the radio the transfer switch is not working.

Interestingly, it does work on Nav1 and Nav2
by DAReed
Mon Oct 14, 2019 4:17 pm
Forum: Open Discussion
Topic: Loving the nightlife - Xplane11
Replies: 4
Views: 3013

Still using BLack Marble, Michael?
by DAReed
Sun May 13, 2018 6:27 pm
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: New Sound Issues - Just Started (Resolved)
Replies: 10
Views: 5638

Nose wheel steering

Mike, what were your steering issues? I’ve been away from sim over the winter and I’m not sure if it’s a windows update or something with 1.85 I didn’t get synced, but my JetMax tiller is not responding correctly and I can’t seem to figure it out. It’s like it isn’t calibrated and isnâ...
by DAReed
Mon Aug 21, 2017 10:24 am
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Thank You !
Replies: 4
Views: 4392

Mark, Steve, & Peter have patiently done that for many of us. We don't thank them enough - EVER!!!!! PS - there are a lot of other superstars on the forum too, they rarely get the praise they deserve either!
by DAReed
Sat Jul 29, 2017 8:33 am
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Sound Issues after update (Resolved)
Replies: 5
Views: 5934

Thanks for all the suggestions! I was able to resolve this issue . . . After changing my sound settings back to stereo from 5.1 surround, I ended up reinstalling the 1.7 Sound Module. Had to tweak a couple custom .wav files again, but this seems to have fixed the problem. Still don't know what cause...
by DAReed
Fri Jul 21, 2017 10:57 pm
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Sound Issues after update (Resolved)
Replies: 5
Views: 5934

There are no errors, and certain functions (ie. belt chime from overhead) do not note in top box either. Speakers and Windows sounds play properly from default speakers so I don't think its a driver issue, just no Sim-Av sounds across default speakers. I did check headset and sounds ARE coming acros...
by DAReed
Sun Jul 16, 2017 8:56 am
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Sound Issues after update (Resolved)
Replies: 5
Views: 5934

Sound Issues after update (Resolved)

Has anyone had problems with select sounds no longer playing after applying either a Microsoft update (Win10) or conversion to P3Dv4? For some reason many of my sounds (V1 callout and Seat Belt chime for example) no longer seem to work. I recently (stupidly?) applied the latest Win10 update and upgr...
by DAReed
Fri Nov 25, 2016 5:35 pm
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Pushback Question (Resolved)
Replies: 6
Views: 6242

Sometimes it's soooooo easy. Thanks again, Mark! Lets call this one closed.
by DAReed
Fri Nov 25, 2016 11:53 am
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Autobrake issue (Resolved)
Replies: 2
Views: 3914

Eduardo, I had a somewhat similar issue when I first started with my system. It ended up being an incorrect configuration setting in FSUIPC (controls with wrong commands applied). It was difficult to chase, but once I identified and got it corrected all was good. In my case it was totally user error...
by DAReed
Fri Nov 25, 2016 11:45 am
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Pushback Question (Resolved)
Replies: 6
Views: 6242

Tried both CDU and the Server - same reaction. It's obviously something I must have done in reconfiguring everything after my win10 update fiasco. It doesn't seem to recognize push back distance or turn commands, once it starts, it continues straight backwards until I cancel the pushback. Not a show...