Search found 51 matches

by jemac3
Mon Aug 12, 2019 5:02 pm
Forum: Open Discussion
Topic: JetMax using X-Plane
Replies: 4
Views: 3288

I retraced my steps and cannot find where I am going wrong. Anyone using the Sys3 card 1401 and have it working with X-Plane?

Everything tests good but I cannot get connected when I run though startup?

Thanks,
Jim
by jemac3
Mon Aug 05, 2019 11:36 am
Forum: Open Discussion
Topic: JetMax using X-Plane
Replies: 4
Views: 3288

Thanks,
This helps.. Ii have most of this already but will retrace my steps...
by jemac3
Sun Aug 04, 2019 10:40 pm
Forum: Open Discussion
Topic: JetMax using X-Plane
Replies: 4
Views: 3288

JetMax using X-Plane

Evening, Has anyone successfully moved to x-Plane on their JexMax . I am looking for some guidance on ZHSI/FDStoXP. I have them both but the instructions are somewhat confusing to me and am looking for more detailed instructions on setting this up Any guidance would be appreciated. Thanks, Jimmy Mac
by jemac3
Sat Jul 27, 2019 3:52 pm
Forum: Open Discussion
Topic: ZHSI IS NOW OPEN SOURCE - GO GET IT!!!
Replies: 5
Views: 4871

Michael,
Thank you!! you were right! no trick just need the correct path..thanks for the quick response now the fun begins

Jimmy Mac
by jemac3
Sat Jul 27, 2019 2:38 pm
Forum: Open Discussion
Topic: ZHSI IS NOW OPEN SOURCE - GO GET IT!!!
Replies: 5
Views: 4871

Zibo Mod 737NG

Afternoon,
I am struggling to download the Zibo Mod 737NG. Is there some trick to this?

Thanks,
Jimmy Mac
by jemac3
Mon Nov 12, 2018 11:06 am
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Lower EFIS Goes Blank (Resolved)
Replies: 3
Views: 2440

Michael,
Thank You...I feel like a idiot!

I have been working on issues with my Prepar3d CTD issues and have been using quick start and totally spaced on the ground power being attached

Thanks,
Jimmy Mac
by jemac3
Sun Nov 11, 2018 4:32 pm
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Lower EFIS Goes Blank (Resolved)
Replies: 3
Views: 2440

Lower EFIS Goes Blank (Resolved)

Afternoon,
I am having issues with the lower EFIS going blank. I go into sim and start pushback and the lower EFIS disappears? I push the Eng. button then SyS and still blank, Has anyone seen or experienced this? I am using 1.91 win 10 with Prepar3d v4.3.

Thanks,
Jimmy Mac
by jemac3
Sat Oct 13, 2018 8:17 pm
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Navigraph Updates (Resolved)
Replies: 7
Views: 3412

Hi Michael,
Thanks for the response. I do it manually and noticed it was set to C:\
I changed it to D and now I am at the current version


Thanks,
Jimmy Mac
by jemac3
Sat Oct 13, 2018 6:20 pm
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: Navigraph Updates (Resolved)
Replies: 7
Views: 3412

Navigraph Updates (Resolved)

Afternoon, I just noticed that my CDU has not updated since 1808. I just attempted to update to 1811 and followed the standard process but my CDU will not update. I did load sim avionics on my "D" drive but don't believe that should cause any issues? Any recommendations would be appreciated.. Jimmy ...
by jemac3
Sun Aug 19, 2018 5:02 pm
Forum: Open Discussion
Topic: Can't see system board (Resolved)
Replies: 5
Views: 4244

Steve,
Didn't follow your 1st suggestion through (point to point) and replace the USB cable. Just replaced and now everything is back.


Thanks for you help

Jimmy Mac
by jemac3
Sun Aug 19, 2018 4:42 pm
Forum: Open Discussion
Topic: Can't see system board (Resolved)
Replies: 5
Views: 4244

Just tested the power supply again and it is 12 v so it is good.

So verified USB connections, Power supply. Is there any test I can do to check the board?

Thanks,
Jim
by jemac3
Sun Aug 19, 2018 3:58 pm
Forum: Open Discussion
Topic: Can't see system board (Resolved)
Replies: 5
Views: 4244

Hi Steve,
Yep checked all those. I have it going into the recommended d-link hub and all looks good. I check the 12 v power supply (on DC setting) and am getting .012
by jemac3
Sun Aug 19, 2018 3:35 pm
Forum: Open Discussion
Topic: Can't see system board (Resolved)
Replies: 5
Views: 4244

Can't see system board (Resolved)

Afternoon, I have a JetMax that uses the FDS-Interface IT SYS3 board. I started my Avionics PC and noticed the CDU was dead. Checked the power and all connections and no issues. I went to the system board and everything was red and said missing? I have no MCP etc. is the power supply ac or dc voltag...
by jemac3
Sun Jun 17, 2018 9:06 pm
Forum: FDS - Interface Products
Topic: Overhead question
Replies: 6
Views: 7316

I had a similar issue on an earlier release and was instructed by Mark to go into the system board interface under file and select save attached board status which cleared the issue for me. Maybe something to try

Jimmy Mac
by jemac3
Thu May 31, 2018 12:36 pm
Forum: Sim-Avionics Support
Topic: New online activation
Replies: 4
Views: 2932

That's get news's !!!
Can't wait to test my new hardware. Been in the hanger for maintenance.

Thanks,
Jimmy Mac