visual system

A showcase of Projects based around Flightdeck Solutions customers. FDS customers are welcome to post their work.
Please contact pcos@flightdecksolutions.com for photo updating and posting if you require assistance.

Moderator: Jetcos

Post Reply
APAK
Posts: 6
Joined: Thu Jan 21, 2010 11:07 am
Location: Rio de Janeiro , Brazil

visual system

Post by APAK »

Guys ,

I have a visual system for FSX with 3 Benq projectors and a curved screen ( 180 degres ) .
I changed the place where it was installed and now I got a problem which I cannot find the root of it. when FSX is loaded only the center projector shows the three views the other two remain black .When I maximize the view , of the center projector , all three views are maximized and I have all three views maximized but I can only see the center view because the left and right projectors are like turn of. As soon as I exit the FSX all projectors work without problem.[img]

Please help me

regards

Alberto Künzel

APAK
Posts: 6
Joined: Thu Jan 21, 2010 11:07 am
Location: Rio de Janeiro , Brazil

visual system

Post by APAK »

Hi ,

After i have posted the below I have noted that when the FSX starts I loose the signal for Left and Right projector . Why ?

regards

Alberto Künzel

Jetcos
Posts: 1274
Joined: Fri Sep 30, 2005 2:42 pm
Location: Newmarket,Ontario
Contact:

Post by Jetcos »

Are you using a Triple Head to Go or nVidia Surround for the projectors?

Check that the Full Screen settings in FSX match the projector resolution you need.
Steve Cos
Vice President and Tech Support
Flightdeck Solutions (FDS)

APAK
Posts: 6
Joined: Thu Jan 21, 2010 11:07 am
Location: Rio de Janeiro , Brazil

visual system

Post by APAK »

Hi ,

I am using Triple Head to Go .

rgds

Alberto K6unzel

APAK
Posts: 6
Joined: Thu Jan 21, 2010 11:07 am
Location: Rio de Janeiro , Brazil

visual system

Post by APAK »

Hi Steve ,

I noted that with FS9 if I right click the mouse on the center view the right and left get signal and I have the three views. With FSX this not happen.
I already checked the FSX config and there I have in the graphic section the mode= 3072x768x32 like in setting of full screen of the FSX.

Any tip is welcome.

Regards

Alberto Kunzel

Post Reply