Flightdeck Solutions Forum Index Flightdeck Solutions
The place to meet and talk with fellow builders
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ERROR CDU Failed to set data for 'Width" (RESOLVED)

 
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> Sim-Avionics Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
belisba



Joined: 28 Sep 2016
Posts: 60

PostPosted: Sat Jul 29, 2017 12:51 pm    Post subject: ERROR CDU Failed to set data for 'Width" (RESOLVED) Reply with quote

Configuration: Windows 10 Pro (x2 PCs networked)
AVIONICS PC (Sim-Avionics ver 1.70)
Monitor 1: PFD/ND
Monitor 2: Upper Engine Display/EICAS
Monitor 3: CDU
Monitor 4: Lower Display/MFD

SIMULATOR PC (P3Dv4 w latest patch)
737-800 ver1.4
Monitor 1: Main Desktop
2 Projectors (Monitors 2 & 3; EyeFinity, Immersive Display Pro)
--------------------------------------------------------------------------------
I have been experiencing the following ERROR message showing up on my desktop AFTER closing all clients using the JetMax Server interface window:

ERROR - Sim-Avionics: CDU "Failed to set data for 'Width'

What can I do to resolve this error?

Thank you!


Last edited by belisba on Sun Dec 31, 2017 2:20 pm; edited 5 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
gsumner



Joined: 06 Feb 2016
Posts: 152
Location: WSM UK

PostPosted: Sun Jul 30, 2017 4:04 pm    Post subject: Reply with quote

Seems your ini file for this panel is read only so when it closes down it can't write back any changes you may have made.

Graham
Back to top
View user's profile Send private message
belisba



Joined: 28 Sep 2016
Posts: 60

PostPosted: Sat Aug 05, 2017 10:26 am    Post subject: Reply with quote

Thanks gsumner,

Turned out the ini file wasn't read only and permissions are set fine.

I had originally closed this issue out thinking I had fixed it by changing the compatibility mode, however, on subsequent reboot the issue returned and I have been living with it ever since.

The error message doesn't affect anything really, just an annoying fault window that has to be closed every time I close the servers.

Any suggestions would be worth a try.

Brad B.

737 JetMax (Single Seat)
Windows 10 Pro
FDS CDU
SIM-A 1.70
737-800 1.4
Back to top
View user's profile Send private message
belisba



Joined: 28 Sep 2016
Posts: 60

PostPosted: Sun Dec 31, 2017 2:19 pm    Post subject: Reply with quote

Thought I'd let everyone know this issue was resolved after I installed ver. 1.80 on my Avionics-PC. I'll close this out in the title.

Brad-Texas
737 JetMax (Single Seat)
Windows 10 Pro
FDS CDU
SIM-A 1.80
737-800 1.80
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> Sim-Avionics Support All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group