Flightdeck Solutions Forum Index Flightdeck Solutions
Technical Support Forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Out of Memory Error

 
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> Sim-Avionics Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Tankleader



Joined: 23 Dec 2016
Posts: 29

PostPosted: Sun Oct 20, 2019 10:16 am    Post subject: Out of Memory Error Reply with quote

Hello All,
I am running 1.9535 and haven't updated to 1.96 since I just saw the post. This error has only occurred during my last two flights and happens when the weather radar updates. The first error message that appears states, "Out of Memory while expanding Memory Stream". This turns the Captains ND white as the radar updates the image. I turn WXR off and ND returns to normal, and when I re-engage WXR I get an, "Out of Memory Error", but can continue my flight as long as I don't select WXR.

I read this post, http://www.flightdecksolutions.com/forum/viewtopic.php?t=6226&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=memory but there didn't seem to be a resolution.

Thanks
Andy
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
MarkHastings



Joined: 18 Jan 2006
Posts: 932
Location: UK

PostPosted: Sun Oct 20, 2019 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

Assuming this is when using Active Sky WXR ?
_________________
Mark Hastings
Software Developer
Sim-Avionics
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Tankleader



Joined: 23 Dec 2016
Posts: 29

PostPosted: Sun Oct 20, 2019 12:42 pm    Post subject: Reply with quote

MarkHastings wrote:
Assuming this is when using Active Sky WXR ?


Yes, Active Sky for P3dV4. Is this a known issue, I haven't been able to find anything. Updated to 1.96 and getting same result.


Thanks
Andy
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
MarkHastings



Joined: 18 Jan 2006
Posts: 932
Location: UK

PostPosted: Mon Oct 21, 2019 9:22 am    Post subject: Reply with quote

No - it's not a known error to me.
I'll need to double check memory is being fully released after generating the image.
_________________
Mark Hastings
Software Developer
Sim-Avionics
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pilotito84



Joined: 11 Sep 2017
Posts: 15
Location: Tucson, AZ

PostPosted: Mon Oct 21, 2019 3:32 pm    Post subject: Reply with quote

I had the same issue yesterday. I’ll keep an eye on this post for resolution.

Francisco

Jetmax 777
Sim-Avionics 1.96
Back to top
View user's profile Send private message
Tankleader



Joined: 23 Dec 2016
Posts: 29

PostPosted: Sun Oct 27, 2019 9:37 am    Post subject: Still Happening Reply with quote

Hello All,
I am still getting this error running 1.961. Just happened 3 hrs and 20 minutes into a flight.

Thanks
Andy
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> Sim-Avionics Support All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group