Flightdeck Solutions Forum Index Flightdeck Solutions
Technical Support Forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Is this possible?

 
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jimbo



Joined: 29 Mar 2004
Posts: 183
Location: Wexford Ireland

PostPosted: Thu May 20, 2004 4:31 pm    Post subject: Is this possible? Reply with quote

Hi guys,

Just filled out my monitor template for peter. I havea hardware/software question. For example, I am building a 767 flightdeck based around PIC.
After I have the switches programmed via epic or interface IT to PIC, If I loose an engine for example will the appropiate switch change color and display "press" etc?

James
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Norman



Joined: 07 Nov 2003
Posts: 186
Location: Flightdeck Solutions

PostPosted: Thu May 20, 2004 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

Not sure about using PIC as your base model but the basics are if you can imagine it then it can be done.

In short though it is possible to do what you are thinking about.
_________________
Norman
Forum Admin
Microsoft FS MVP
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Brian P.



Joined: 09 Nov 2003
Posts: 13
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Thu May 20, 2004 9:51 pm    Post subject: Reply with quote

Jimbo

Sorry but you cant use 767PIC, the info is not extractable. Now possibly the new version of it might but still not sure. I too am doing a 767 and I have lots of hours with PIC but am having to use PM for the software for a full fight deck.

Brian
Back to top
View user's profile Send private message
jimbo



Joined: 29 Mar 2004
Posts: 183
Location: Wexford Ireland

PostPosted: Fri May 21, 2004 4:02 am    Post subject: Reply with quote

Hi guys, Thanks Norman,

Brian is the PM eicas info 767 relavant? I have the simulation hardware eicas and its very good.
What are the HSI and EADI like?
James
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Brian P.



Joined: 09 Nov 2003
Posts: 13
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Fri May 21, 2004 7:46 am    Post subject: Reply with quote

Jimbo

LOL actually I to run Sim Hardwares EICAS, but it does work with PM'S software (another guy from mt VA uses it with PM) but I havent tried it yet PM is my next item to buy, well maybe all depends when the throttle comes ava. from simavonics and what I still need from Peter.

The HIS and EADI... down load the demo from PM, its very nice. Even Mike L. from Delta Flight is now useing it.

Brian
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Flightdeck Solutions Forum Index -> FDS Support All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group