10GB Setup Results

A forum for open discussions. Feel free to discuss any and all elements of Flightdeck Building. NB: This section is for individual builders to openly discuss issues that may or may not pertain to FDS. Organizations/Political Groups or Commercial Entities Will require approval prior to posting. Prior Approval From FDS required prior to posting items for sale. No Exceptions.

Moderators: Curtis, Jetcos

Post Reply
Michael_B767_ATP
Posts: 491
Joined: Sun Mar 22, 2015 5:17 pm

10GB Setup Results

Post by Michael_B767_ATP »

Hi,

Well, things are even worse. The lag is so bad, it's not flyable now. Looks like I'll have to get someone in here who knows how to setup the 10gb stuff.

On a oood note, its the same problem I'd seen before, so I'm not maxing out my GPU/CPU so I believe this is fixable.

Thought today was going to be another good day. I wonder if the geek squad has network guys that come to your home.

MichaelYSSY
Posts: 744
Joined: Tue Jan 06, 2015 11:04 pm
Location: Sydney - Australia

Post by MichaelYSSY »

Geez

You would have thought that the 10gb stuff would have improved things somewhat but definitely not make it worse.

:?
SSTD 737
Sim-Avionics v1.96
P3D 4.5/5.0 HF1
FSUIPC 6.0.8

Michael_B767_ATP
Posts: 491
Joined: Sun Mar 22, 2015 5:17 pm

Post by Michael_B767_ATP »

Hi,

I'm sure it's settings somewhere, at the very least I should see the same performance in XP with faster fie transfer times of files.

Need to find a network guy to have a look, in the meantime, I'll have to go back to what I had, this is un-flyable!

Michael_B767_ATP
Posts: 491
Joined: Sun Mar 22, 2015 5:17 pm

Smooth Once Again

Post by Michael_B767_ATP »

Hi Everyone,

That's a rap, 10GB is up and running and my lag is gone.

Time to enjoy XP11!

MichaelYSSY
Posts: 744
Joined: Tue Jan 06, 2015 11:04 pm
Location: Sydney - Australia

Post by MichaelYSSY »

Good to hear

So it was in the setup?

Michael
SSTD 737
Sim-Avionics v1.96
P3D 4.5/5.0 HF1
FSUIPC 6.0.8

Michael_B767_ATP
Posts: 491
Joined: Sun Mar 22, 2015 5:17 pm

Post by Michael_B767_ATP »

Hi,

It's back again, not sure if it's a hardware issue. since I'm out of ideas, I am reluctantly updating all my systems from Windows 7Pro to windows 10 Pro.

Maybe that will do it. This is all that is standing between me and XP11, so close yet so far. :D

Post Reply