B773 performance

This section of the Sim-A Forum is for support issues.
Only a few Clear Rules Here:
1. No Rants. Rants will be deleted and the poster contacted. All focus here is to assist in the spreading of information to better assist all Sim-A users. Most of the people helping are not paid employees.
2. Be Polite. We want all Sim-A users to experience the fantastic elements that make Sim-A what it is. Being able to communicate here will allow the info to be the focus.
3. Time. We do not have someone on the Forum 24/7 so please allow members to jump in to help when needed.
4. Most important. This is not a "Issue" forum. If you feel there is an issue then please email support@sim-Avionics.com and Mark will review that. This is a commercial product and erroneous reports do harm.

Moderators: Jetcos, MarkHastings

Post Reply
pilotito84
Posts: 52
Joined: Mon Sep 11, 2017 3:47 pm
Location: Tucson, AZ

B773 performance

Post by pilotito84 »

Hello everyone.

Does anybody know if there is a way to change the CDU performance/ident page to display the 777-300 parameters? ie. weights, thrust limits, etc?.

Francisco
Jetmax 777
Sim-Avionics 1.96

MarkHastings
Posts: 956
Joined: Wed Jan 18, 2006 5:08 am
Location: UK
Contact:

Post by MarkHastings »

You will need to edit the performance database mdb file.
Mark Hastings
Software Developer
Sim-Avionics

pilotito84
Posts: 52
Joined: Mon Sep 11, 2017 3:47 pm
Location: Tucson, AZ

Post by pilotito84 »

Thank you for your response Mark.

I found a performance data mdb file named 777-300 GE90 in the performance_data folder in the SA installation folders. Can I use this file to display 773 values? And if so, how do I make it the default so it can be displayed in my CDU? Thank you again.

Francisco
Jetmax 777
Sim-Avionics 1.96

Post Reply